Notifications
Clear all

Vanha Yamaha

3 Posts
2 Users
0 Likes
602 Views
Regency
(@regency)
Posts: 2
New Member
Topic starter
 

Uusi täällä tervehtii ja kyselee heti apuja iäkkään jetin kanssa. Läheisestä tallista tein "latolöydön", vuosia maanneen Yamaha WR 500:sen. Netsitä haettujen kuvien perusteella se on ehkä vm -89. Koska kaikki pärisevä kiinnostaa niin se oli tuotava kotiin, varsinkin kun ilmaiseksi sai. Laite on siisti ja joka puoleta ihan ehjä mutta mikään ei toiminut eikä liikkunut. Purin masiinaa ja löin takaisin nippuun. Tulos: Laite käy ja kukkuu mutta turbiinin osat on hävinneet jonnekkin. Eihän tällä projektilla ole järkeä mutta olisihan se kiva saada kesällä vesille. Onko tuon ikäiseen Yamahaan turbiinia tai semmoisen osia saatavilla mistään.

 
Posted : 10.04.2020 00:00
eyeless
(@eyeless)
Posts: 1183
Noble Member
 

Tervetuloa lajin pariin!
Tuon ikäiseen yammuun ja ko malliin on osat suomen maasta liki mahdoton saada, suosittelen ebay.co.uk tai jenkki versiota jos ei englannista löydy.
Sitten ihan vinkkinä vaan että kannattaa olla tarkka että kone saa tarpeeksi jäähdytystä pumpun kautta ja että jäähdytysvesi tosiaan kulkee kaikkialle koska muuten loppuu ajo lyhyeen

0_o   o_0  O_O  ^_^
Kädet aina vahingossa eksyneenä konehuoneen puolelle..
Seisottavien 2tahtien parissa vilisijä

   ~~ Team Free Try ~~

 
Posted : 12.04.2020 14:35
Regency
(@regency)
Posts: 2
New Member
Topic starter
 

Osat tilattu jenkeistä, saa nähdä koska kotiutuvat. Ja osaa tilatessa varmistui vuosimalliksi -88. Youtubesta kun katseli WR 500:sen videoita niin vähän vitsinä niitä pidetään  😉 . No, tehdään pois kun on aloitettu.

 
Posted : 26.04.2020 00:42
Share:

Jetteile.com

Vesijetteily aiheista keskustelua
jo vuodesta 2008
YHTEYSTIEDOT

Helsinki, Finland
Email: asiakaspalvelu@selaa.fi

SOME
ONLINE