Freestyle kisat suo...
 
Notifications
Clear all

Freestyle kisat suomessa 2017  

  RSS
ISeeWetPeople
(@iseewetpeople)
Reputable Member

No nyt kuulin että sjsl päättäreissä päätettiin järjestää freestyle kisat suomessa tai jopa neljät!! ilmeisesti vain yksi luokka olisi jos ja kun muuten osallistujia ei tule tarpeeksi.

eli se tarkoittaisi että haluitessaan voi osallistua millä seisottavalla tahansa. Pisteytys täytyy varmaan pohtia jotta saadaan ei niin rahamiesten jeteillekin mahdollisuus olemassa olevia 1200cc voltti hirmuja vastaan. Tietenkin jos kilpailijoita joka luokkaan saadaan niin ei tarvitse vakiolla taistella voltteja vastaan.

nyt siis todella hieno mahdollisuus osallistua tosissaan tai puolitosissaan ensivuoden kisoihin, itse ajattelin ehkä lähteä mukaan jommalla kummalla jetilläni mutta kummassakin vakio superin moottori kuitenkin.

Mahtava tilaisuus kasvattaa lajia sekä päästä kilpailemaan joten uskaltakaa ihmiset lähteä mukaan.. taso tulee olemaan aika laidasta laitaan joten ei pelkoa että joku nauraa tai itkee sinun suoritukselle 8) 8) 8)

Founder member of Finnish freetry association                     -TEAM FREE TRY- All you need is: Family, Jetski and Jetski family

Quote
Posted : 08/11/2016 12:39 am
Share: