Mitä selaatte kun k...
 
Notifications
Clear all

Mitä selaatte kun käytte jetteile.comissa

eyeless
(@eyeless)
Noble Member

Otsikon mukaisesti, moni täällä kuitenkin käy jos ei päivittäin niin kuitenkin kohtuu usein mutta mitään uutta viestiä ei ilmaannu.. Mitä te selailette ja miksi ette postaa useammin?

ps. jos muuten tulee jotain mielenkiintoisia vanhoja aiheita esille missä tahansa osiossa niin kannattaa vaikka nostella niitä esille, moni hyvä tekninen kysymys on jo esitetty, monasti ne vaan hautautuu myös kohtalaisen nopeasti. Niitä saa vaikka liimattua pysyviksi kuten siellä jo muutama asia onkin Teknisten kysymysten alla

0_o   o_0  O_O  ^_^
Kädet aina vahingossa eksyneenä konehuoneen puolelle..
Seisottavien 2tahtien parissa vilisijä

   ~~ Team Free Try ~~

Quote
Topic starter Posted : 14/03/2013 1:03 pm
mikko.
(@mikko)
Estimable Member

Noita projekteja tulee seurattua, mielenkiintoista luettavaa. Vaikka niihin ei tule kommentoitua niin toivottavasti se ei lannista projektien tekijöitä kirjoittamasta lisää. Jollekin voi tulla mieleen, että lopettaa projektista raportoimisen, kun "ketään ei kommentoi ja ketään ei kiinnosta". Kyllä kiinnostaa, mutta jos ei ole mitään järkevää sanottavaa niin kommentointi jää helposti tekemättä 🙂

Ja mitä muuta täältä on tullu selailtua niin kaikki videot on just huippuja. Itse tehdyt ja muut linkitetyt videot maailmalta.

ReplyQuote
Posted : 17/03/2013 12:19 pm
Juks
 Juks
(@juks)
Reputable Member

Mä luen jokapäivä uudet viestit. Mut ei tuu kommentoitua kun on niin seisottava painotteisia juttuja ja ne ei oikeen iske meikäläiseen. Mut heti kun tulee oikeista jeteistä (provo  😉 ) juttua ja jos jotain asiasta tiedän ni kommentoin kyllä.

ReplyQuote
Posted : 17/03/2013 6:43 pm
eyeless
(@eyeless)
Noble Member

Kyllä noi projektit on omastakin mielestä se mielenkiintoisin osio, ja onhan se vaikea mitään ihmeitä asiasta kommentoida mutta tiedän että projektin tekijät ovat mielissään vaikka sinne laittaisi vaan että hyvältä näyttää viestiä.
Omalla kohdalla projektissa ei ole tapahtunut mitään kun ei ole päässyt pajalle työstämään ja edelleen puuttuu osia niin tuo päivittäminen on kohtuu hidasta.

Provoa on hyvä heittää ilmoille ja ymmärrän että suomen jettikanta on hyvinkin sohva painotteista.. Se tosin ei sitä tarkoita että ne mitään oikeita jettejä olisi mitä joutuisi tosissaan ajamaan 😉

0_o   o_0  O_O  ^_^
Kädet aina vahingossa eksyneenä konehuoneen puolelle..
Seisottavien 2tahtien parissa vilisijä

   ~~ Team Free Try ~~

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17/03/2013 8:08 pm
Share:

Jetteile.com

Vesijetteily aiheista keskustelua
jo vuodesta 2008
YHTEYSTIEDOT

Helsinki, Finland
Email: asiakaspalvelu@selaa.fi

SOME
ONLINE

 No online members at the moment